Før og etter: Hage

I dag viser jeg noen bilder fra hagen. Hagen er langt ifra ferdig, men endelig begynner den å ta litt form. Drømmen er en hage der jeg kan plukke inn friske blomster hele sommeren, og se på ungene som løper ut å plukker frukt og bær i hagen.

IMG_9043

Noe av det vi savnet aller mest den sommeren vi overtok huset, var en terrasse. Tomten er stor, men det var ingen skikkelig terrasse. Vi reiv ned en mur på baksiden av huset, og gravde oss frem til berget. Terrassen ble bygget på bakkenivå, og skjært helt inn til berget for å utnytte plassen skikkelig.

FØR OG ETTER:

førogetterbilde

førogetterbilde1

førogetterbilde3

Nå kan vi gå barbeint ut fra kjøkkenet, og plukke jordbær som vokser langs terrassen. Herlig! Nå drømmer jeg om at staudebedene skal vokse litt fortere, slik at jeg slipper så mye bark.

Share

Comments

  1. Så utrolig lekkert det ble :) Var et godt valg å legge terrassebordene helt inntil fjellet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *