På plass i stuen

Nå er endelig veggene i stuen og på kjøkkenet ferdig sparklet og malt, og det er godt å endelig kunne ta rommene i bruk igjen. Fremdeles er det gangske tomt her inne, men litt etter litt kommer tingene på plass igjen.

stuen

Jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Endelig har jeg slette vegger uten lister rundt vinduene. Gulvlister mangler fremdeles, men det kommer etter hvert.

Share

Comments

 1. Så lyst og lekkert!
  Er en drøm… og det forblir nok det også for min del, med to hunder tror jeg ikke det ville sett pent ut særlig lenge :o

  Men kos dere i lekker og herlig stue:))

 2. You’ve got to be kidding me-it’s so trtrapsnenaly clear now!

 3. Essays like this are so important to broadening people’s horizons.

 4. panik atağın ,beyinin sahte bir oyunu olduğunu sizlere inandırmak kolay değil tabi.ama blöf var ortada sizde yiyorsunuz..görün artık aldatmacayı.RİSSKK ALIN!!!bi kere geldiğinde dikkate almazsanız bi daha gelir bi daha gelir ..ama bi yere kadar gelir .yeterkii risk alın..riskte ortaya yaşamınızı koyucaksınız evet istemeden..ee nolcak olcenmı?))))

 5. It is definitely great that wineries are starting to see bloggers as important media outlets, but I understand the concern most have from going to new media. It really seems to be a problem of chicken and egg – bloggers want the credibility that outreach from wineries gives them and wineries want to reach only credible bloggers.The point about notification? Yeah, that just seems like a decent thing to do.

 6. Greetings Bruce,I just found your website and you have some great info. and comments from others.Ive been growing worms for about 4 years now, but havent tried the african’s yet. Any tips on bedding and food choises for propagation?

 7. Ben is into everything blue at the moment so I would have to go with that colour, and I think the Shortstop Child’s Table/ 2 Stools/ Doubleseater Set would be perfect as there would be room for all, lots of colour & no arguments :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *