Huset fullt av egg…

Plutselig har jeg huset fullt av gipsegg – det er jo så gøy å lage de. Det er mye mer personlig med påskepynt som en har laget selv. Ingen egg blir like.

IMG_5789

IMG_5773

IMG_5781

I kjellerstuen står 2 store egg klare til å bli gitt vekk i gave til noen gode venner som har ønsket seg slike….

Share

Comments

  1. Helt nydelige,disse eggene dine,altså !!! Tror jeg bare MÅ prøve,selv om jeg ikke rekker det før etter påske :) Snille deg,som gir så fine gaver,til vennene dine !!! Har nettopp funnet bloggen din,og er helt imponert over din kreativitet :) Ønsker deg en finfin påske :)

  2. De er kjempefine:)
    Jeg har tre stykker som jeg liker veldig godt, til både godis, blomster og telys ♡

  3. Så utrolig fine! Nå fikk jeg også lyst å lage egg! hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *