Før og underveis: Stuen

I kveld har jeg sett gjennom noen av bildene som ble tatt da vi overtok huset. Det meste er pusset opp siden den gang, men det gjenstår fremdels noen prosjekter.

IMG_5142

Da vi flyttet inn i huset var det et skikkelig renoveringsprosjekt. Stuen var det rommet som hadde minst behov for en oppgradering, og ble derfor satt litt på vent. I løpet av de 3 årene vi har bodd her har taket og gulvet blitt malt, og det er kommet inn en ny peis. Nå nærmer vi oss endelig siste del av oppgraderingen i stuen – veggene skal gipses, og de siste vinduene skal byttes ut.

FØR:
IMG_2349[1]

fortsettelse følger…

Share

Comments

  1. For en forskjell !! Utrolig fint ?

  2. Fantastiske forandringer! !!♡♡♡♡ det er liksom ikke samme huset. Det er utrolig hva maling kan gjøre og en flink og kreativ person!☺ god ny uke til deg. Klem Ann Elin

  3. oi, oi, oi! Du MILDE! For en enorm forskjell. Jeg simpelt hen elsker før og etterbilder, og dette røska skikkelig i synsfeltet, hehe! Så flinke dere er til å gjøre det flott og personlig rundt dere. Liker stilen din utrolig godt. Fin fin ny uke til deg! Hilsen fra Skien i fullstendig grisevær!

  4. What a change! I'm amazed. Looking really good, specially the fireplace.

  5. For en utrolig flott forandring!
    Peisen blitt så stilig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *