En liten sniktitt: FØR og NÅ på loftet

Endelig er siste del av lekeloftet ferdig, bortsett fra litt småting som lister osv. Når vi overtok huset var loftet både mørkt og kaldt. Store deler av loftet var uisolert, og dermed også iskaldt på vinteren. Prosessen for å få ferdig lekeloftet har vært lang – med i historien hører blandt annet hull i gulvet for å fikse en vannlekasje vi oppdaget da vi renoverte kjøkkenet i etasjen under.

CIMG4445

Nå er det lyst og fint her oppe, og jeg gleder meg veldig til å innrede det ferdig. Her er det god plass til både togbaner og lego. Et skikkelig lekeloft skal det bli!

lekeloftet

Share

Comments

  1. Så utrolig fint det blir!? Vi skal også ha synlige bjelker i 2. Etg, Og når jeg ser dine bilder blir jeg ekstra glad for at jeg fikk overtalt mannen og gleder meg bare enda mer til å begynne der oppe! (ehm.. eller til det er ferdig?) Nå er det nesten så jeg går å henter brekkjernet og starter rivingen av loftet med det samme?
    Gleder meg til å se flere bilder! Ha en fortsatt fin uke?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *