Lyset…

I dag var en slik dag – en dag der dagslyset skapte en herlig stemning inne. Jeg så det med en gang jeg sto opp. Det var fortsatt gangske mørkt ute, men noen små solstråler klarte å bryte seg gjennom skyene, og skapte et stemningsfullt grått lys på kjøkkenet. Jeg måtte finne telefonen min og ta et kornete skumringsbilde som havnet på instagram.

IMG_4707

Og fordi et kornete skumringsbilde havnet på instagram, kom lysten til å finne frem speilreflekskameraet og ta bilder. Jeg koser meg skikkelig når fotolysten kommer, det gir meg masse energi. Disse bildene ble tatt noen timer seinere, når det var blitt litt lysere ute.

IMG_4663

I hyllen står det noen nye stabler med tallerkner og skåler. De skal dere få se mer av snart. De er så fine.

IMG_4646

Share

Comments

 1. Hei
  Herlige bilder.
  Kom over bloggen din i dag, og la meg til.
  Hilsen en annen rogalandsblogger

 2. Så flotte bilder:)
  Er så deilig når dagslyset kommer, da blir jeg og veldig inspirert til og finne frem kameraet:)

  Ha en fin kveld :)

 3. Kjempeidylliske bildet! De lysestakene er utrolig fine.

 4. Herlige bilder.
  Dagene er litt korte på denne tiden men dagslyset er kjempe flott i 12 tia på formiddagen:-) Heldigvis går vi mot lysere tider, men vinteren den er flott den også:-)

  Ha en strålende dag.

  Klem Camilla

 5. Vakre bilder, rolige og stemningsfulle, helt herlig å se på! Jeg har lenge hatt bilder av dine kjøkkenhyller i inspirasjonsmappen min, nå mååå jeg bare få kommet meg avgårde på hylleinnkjøp. Har veldig lyst på slike hyller på kjøkkenet vårt :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *