Flytter rundt…

I dag kom endelig den følelsen i magen – behovet for å være kreativ… Jeg skulle gjerne satt igang med flere prosjekter på en gang, men enn så lenge må den lille tiden som er ledig brukes til å få ferdig garderoberommet som vi holder på å pusse opp.

IMG_1149

I dag flyttet jeg derfor litt rundt på ting som jeg har i huset, ingenting nytt og spennende, men det gjorde godt med en liten forandring.

lys

Den største forandringen for øyeblikket er sitronene våre – sitronene som har vært grønne i 1,5 år ble plutselig gule over natten. Storebror kom løpende inn til meg:  “mamma, mamma, sitronene er blitt gule – vi må spise de!!!”.

stuen

Share

Comments

 1. Så kult med sitroner i stua. Gleder meg til å høre hvordan de smakte :) Så fint det grå teppet ditt var. Hjemmelaget? Vet du i tilfelle hva slags garn som er brukt?

 2. Wow, så kult med sitrontre:))
  Også gule da, jeg digger litt gule detaljer, hihi ♥
  Nydelige bilder!!

 3. Kjempefine bilder!

  Klem,
  Vicky

 4. Nydelige bildet. Hvor har du kjøpt den nydelige puten (hvit og svart). Jeg har lett etter den, men finner den bare på svenske nettsteder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *