Ny kjellerstue…

Det har skjedd en liten forrandring i kjellerstuen. Jeg har flyttet rundt på møbler og pynt som jeg allerede hadde i huset. Det er gøy med forandring som ikke trenger å koste noe!

kjellerstuen (1)

Da vi tok vekk det røde teppet på loftet fant vi gamle avisutklipp fra 1978. Nå har en av sidene blitt rammet inn. Det er litt gøy å ta vare på slike skatter som dukker opp underveis i renoveringen!

kjellerstuen (2)

Fin onsdag til deg som titter innom!

Share

Comments

 1. Hei, så fin kjellerstue du har :-)

 2. Nydelig og kjempekoselig kjellerstue:) klem Ann Elin

 3. Du gjør det så lekkert bestandig! Liker!

 4. Så fint! :) Ja, det er deilig å flytte rundt ting rundt, da blir det forandring uten å koste noe. Det liker vi! :) Likte sofaen din, ser etter store 3 setere, hvor kommer den ifra?
  Ønsker deg en fin helg!
  klem

 5. Kjempekosligt!
  Ha en fin helg:)

 6. Så flott kjellerstue. Jeg kunne flyttet rett inn her:) Så god ide å ramme inn et gammelt avisutklipp. Pappa har samlet på mange slike som han igjen har fra sin bestefar. Det hadde kanskje vært noe å hengt opp på hytta som opprinnelig var bestefar sitt naust.

  Ønsker deg en god helg!

 7. Du er jo bare såå flink, og jeg digger stilen!!!
  God helg til deg :)
  Klem

 8. Du er jo bare såå flink, og jeg digger stilen!

  God helg til deg :)
  Klem <3

 9. Like lekkert som det pleier å være :) Eg får ikkje lov å gjera noko i kjellerstova vår, den har fått ny status som filmrom/fotballbule og skal følgelig ikkje pyntast og dillast til… Tenker dei hadde blitt glad om vår såg ut som denne ;-) Sidan eit bilete seier meir enn 1000 ord så trur eg at eg sender link til dette innlegget i staden for å begi meg ut på enno ein salgstale for oppussing av kjellerstova ;-)

  God helg!

 10. Kjempefint :-) Så gøy å kunne bruke det en har:-) Drømmer om lys og fin kjellerstue selv, istedenfor hulå vi har idag..
  Fin søndag til deg:-)
  Charlotte

 11. Så nydelig det ble og fint at man kan bruke ting man allerede har. De kan plutselig gi en helt annen meing om de blir flyttet litt på. Sjekk ut mine give aways. Jeg har to innlegg og det kommer flere, så følg med dersom du liker julete ting :) Klem, Anne <3

 12. Så koselig stue! Og jammen tror jeg ikke det er min Vår familie-plakat som står på benken, der? :) Moro!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *