FINALE BRUKTDUELLEN!!!

Mitt bidrag i månedens utfording hos NIB er med i finalen! For en ære! Utrolig gøy! Jeg hadde plukket meg ut flere favoritter på forhånd, og jammen kom de til finalen alle sammen! Utrolig mange fine bidrag denne måneden! Tenk at jeg er så heldig å få være en av finalistene! Tusen takk! Gå inn HER for å stemme på din favoritt!

IMG_4691

Share

Comments

 1. Du er virkelig en verdig finalist! En av mine favoritter som jeg hadde plukket ut på forhånd også! Elsker kombinasjonen din av ulike stoler. Så dekorativt! Lykke til i finalen, see you there! Hehe! Og vidunderlig 17 mai til deg! Klem fra Beate

 2. Så flott huset deres har blitt:-) kjenner litt til huset dere har kjøpt, da svigerinnen min bor rett nedenfor dere. Kjempefin blogg, har følgt deg en stund:-)
  Ha ein strålende dag:-)
  Hilsener fra Siv Mette

 3. You have a lovely blog full of inspiration and beautiful things
  Congratulations, you have a taste very similar to mine. I invite you to stop by my blog if you like the Moroccan-inspired decor.
  http://dar-amina.blogspot.com.es/

  A greeting
  Amina

 4. Hei! Jeg er i gang med maling av slike stoler du har her. Hva er fargekoden på de hvite stolene? ;-) Vakre! Og et nydelig bilde også – vel fortjent finaleplass :-)

  Klem fra Monica.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *