Vindfanget…

Det store “hodebry” prosjektet, hvor vi aldri blir kloke på hva vi skal gjøre… Vi reiv ut alt det gamle, og gledet oss til å få betonggulv… Det viste seg etter hvert at vi ikke kunne ha vanlig betong, da det ikke var mulig å heve den ene døren nok til at vi kunne bygge gulvet så høyt opp. Alternativet ble avretningsmasse – de på butikken forklarte hvordan det skulle gjøres, men ingen nevnte de enorme fargeforskjellene som ville komme. Vi la gulv, og våknet opp til et fargesprak av et betonggulv. Hva skulle vi gjøre nå? Var det kult? Grusomt? Det var ikke slik vi hadde sett det for oss…

gangen1

Vi ble ikke kloke. Gulvet ble stående slik i noen måneder, og vi bestemte oss for å legge nytt gulv. Vi handlet inn og var klare for å sette i gang… Men så kom usikkerheten snikende nok en gang. Ville det bli fint med det nye gulvet? Det var jo ikke dette vi hadde drømt om…

gangen2

Enden på visen er at vi har en haug med nytt gulv liggende ubrukt, og epoxy til betonggulvet stående… Usikkerheten er her fremdeles, nå må vi snart bestemme oss. Hva gjør vi? Har dere et godt forslag?

IMG_1222

En fin gammel rekvepinne fungerer som klesstativ til gjestene som kommer på besøk. Regndresser og skitne barnehageklær har flyttet inn til et annet rom.

Share

Comments

 1. Fliser? men så er det å finne drømmeflisene da :) Jeg sliter også med lillegangen vår. der er det gusjeterrakottafargede fliser…20 år gamle…veggene har jeg malt hvite….skyvegarderoben reiv vi ut…så nå står det litt på halv tolv føler jeg!! Trenger inspirasjon :)
  Lykke til med planleggingen
  klem Tove

 2. Ja, forstår fortvilelsen.. Har ganske like utfordringer.. Fikk heller ikke betonggulvet in my dreams pga "bygg-praktiske-konflikter". Vi valgte istedet betongfliser som jeg fant hos Keramikk og Flis i Stavanger (de sender visstnok og…) Spurte deg akkurat på facebook hvordan dere slipte gulvet før maling. Jeg lurer på om jeg må bruke maskin, eller om jeg må ned på alle fire…He he! Det trenger jo ikke å slipes så godt, det er jo bare slik at malingen skal feste seg vel..

 3. Så deilig med plass i gangen, her er det støvler, sekker, hund osv så gulvet ja det ser jeg ikke :o

 4. Synes gulvet på disse bildene var veldig fint jeg …. men kanskje det er mer fargesprakende/ulike sjatteringer i virkeligheten enn det jeg ser på bildet ;-) Frustrerende å ikke få det som man vil!

  Kjempeflott med hvitemalte gulver i stuen, lekkert!

  God ettermiddag videre til deg!

 5. På bildene ser det bare stilig ut, men skjønner jo det er kjedelig når det ikke blir som man har tenkt. Hva med betongfliser? Herlig stylet hvertfall! Klem

 6. Prøv å mal det ein betongfarge vel;)

 7. Kanskje det kan gå i slipe betongen? Mener kjøkkenbenken vår var litt sånn før jeg slipte den.

 8. Så kjedelig at det stadig kommer hindringer da!
  Men jeg synes igrunnen det ser ganske kult ut jeg da:)
  Og kjempetøff garderobeløsning selv om det krever fine ytterplagg:)
  God helg!
  Klem fra Kristin

 9. i can't understand what you're writing, but your pictures shows so much atmosphere, i love them! Ill follow you to stay posted by your inspiring blogs.

 10. Syns gangen ser flott ut jeg!! Bare lurer på hvordan du fester den stilige rekvedpinnen brukt til jakke-oppheng i taket, så den tåler nok vekt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *