Nå skjer det!!!

Det må bli verre før det kan bli bedre!!! Det er det ingen tvil om! Men nå skjer det – drømmen om en stor terrasse skal realiseres! Vi blir ikke arbeidsledige med det første, hehe. Etter maaange arbeidstimer ser hagen nå ut som en byggeplass. Vi har fjernet muren dere ser på før bildene (til venstre) og gravd vekk mange tonn med jord og røtter. Vi hadde ikke mulighet til å få en gravemasin opp på baksiden av huset, så alt er gjort for hånd! På mandag startet arbeidet med å bygge opp terrassen, og det er allerede store forandringer fra disse bildene! Fortsettelse følger…

førognå (1)

førognå (2)

førognå (3)

førognå (4)

Share

Comments

  1. Heisann! Vi la ut innlegg om uteplass omtrent samtidig:-)
    Ja, du har rett i at det må bli verre før det blir betre, kjenner til det:-)
    Er imponert over alt dokke har gravd for hand! Dette blir nok bra, gler meg til å sjå forsettelsen:-) Lykke til!

  2. Så spennende!!
    Blir nok herlig med stor terrasse ja:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *