Den nye betongpeisen

I dag viser jeg en liten sniktitt av den nye peisen i stuen/på kjøkkenet vårt. Peisen har stått ferdig i noen uker nå, og vi er strålende fornøyd med resultatet. Nå gjenstår det å gipse veggene og legge nytt gulv, så skal dere få se helhetsbilder. Vi hadde planen klar for den nye peisen. Det skulle være en peis vi kunne se gjennom, og som kunne åpnes både fra stuen og fra kjøkkenet, det skulle være innebygget lagringsplass til ved, og den skulle være i betong. Arbeidsfolkene fant fort ut at jeg visste hva jeg ville ha, da jeg dro de med på butikken for å vise akkurat hvordan jeg skulle ha det. De sperret opp øynene da de innså at peisen ikke skulle males hvit, men skulle dekkes med nivoplan! En liten latter fikk de seg,  men de var fint enige om at resultatet ble bra til slutt!

Fra stuen ser peisen slik ut:
nypeis

Fra kjøkkenet ser den slik ut:
IMG_6947

Vi reiv det meste av den gamle peisen selv, men hadde murere til å rive alle steinene som var i nærheten av pipen + til å bygge opp den nye peisen.

FØR bilde fra stuen:
IMG_2349[1]

FØR bilder fra kjøkkenet:
gammelpeis

Share

Comments

 1. ÅÅå, så utrolig lekker!!! Dette er drømmepeisen min i mitt neste hus som jeg har ønsket meg. Skal ha en betongpeis som romdeler. Og liker godt at man kan se igjennom den :)

  Flink du er!

  Klem Lene

 2. Oi! Så lekkert dette blir da!!!

 3. Dån!!! Så fint det ble :)

 4. Fantastisk flott!!! Flinke dere er!!!

 5. Lekker !!!!

  Kari

 6. Wow vilken dröm!
  Kram malin

 7. Wow, så lekkert!
  Så utrolig kjekt med en peis som synes i mer enn et rom.
  Fin onsdag til deg!

  Nina

 8. stilig :)

  flink du er!

  henriette

 9. så tøff!

 10. Dette var utrolig fint!!

 11. En enorm forandring i forhold til før bildene. Resultatet ble knallbra og jeg elsker de innebygde nisjene. Gleder meg til fortsettelsen :)

  Ha en fortsatt flotters kveld :)

 12. Kjempelekkert! :D

 13. Wow, så lekkert! Jeg fikk ikke vår i betongpuss (eller vi prøvde men det blei mislykka..). Har nå malt den med Pure & Original, så nå ser den betongaktig ut! Lykke på jord! Likte peisen din altså, smashing!

 14. Utrolig flott peis.Jeg fant bloggen din nå i kveld og her fant jeg masse spennende inspirasjon og flotte bilder.
  Ha en super fin kvelds.

 15. Hei på deg.
  Rett og slett lekkert!!!
  Ønsker deg en riktig fin sensommer helg.
  Smil og klem fra Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *