Før og etter: Toalettet

I dag er jeg både glad og litt lei meg. Glad fordi jeg endelig har fått tilbake pcen min, og litt lei meg for at jeg ikke finner de FØR bildene jeg har gledet meg til å vise fra toalettet. Etter å ha leitet gjennom utallige bilder som er tatt siden vi flyttet inn her, må jeg bare innse at jeg ikke finner de… Jeg har funnet frem et bilde av toalettet fra finn annonsen, så dere får se hvordan det var når vi overtok huset – men det var UNDERVEIS bildene som var de gøyeste!

87_2132337973_xl[1]

Tapeten på toalettet var helt løs, så den var enkel å fjerne. Under tapeten kom det frem tidenes retrotapet! STORE orange blomster med grønne blader pyntet opp på alle fire veggene. I tillegg til det grønne gulvet viste det seg også at TAKET hadde vært malt grønt! Det lille toalettet var altså grønt/orange fra topp til tå!!!

toalettet

Nå er toalettet blitt hvitt, med værbitte gamle planker som kontrast! Jeg er storfornøyd! Fremdeles er det flere ting som mangler her inne, blandt annet speil over vasken og lys! Men jeg har planen klar…

IMG_3592

Jeg har fått noen spørsmål hvor innredningen er fra. Vasken er kjøpt på bademiljø, armaturet er kjøpt på obs bygg. Selve skapet er kjøpt på ikea. Det var beregnet på en annen vask, så skapet manglet plate på toppen. Den laget vi selv av en hobbyplate som vi kuttet til i riktig størrelse og malte hvit. Så festet vi de gamle plankene på toppen.

toalettet2

Noen lurte på om vi ville klare å holde skapet fri for fukt når vi brukte de gamle plankene. Dette er selvfølgelig noe vi har tenkt på. Dette toalettet blir ikke brukt til daglig, da har vi 2 andre bad vi bruker. Dette blir mest brukt når vi har gjester på besøk. Så det er lite vann som vil bli sølt på plankene. I tillegg er planen å undersøke om jeg kan få tak i en blank olje som jeg kan smøre inn i treet, kansje jeg kan bruke en olje som er beregnet på heltre kjøkkenbenker?

Share

Comments

 1. Wow….
  Virkelig en stor forskjell.
  Rett og slett nydelig har det blitt.
  Elsker kontrastene.
  Ønsker deg en riktig fin uke.
  Klem

 2. Et ord: NYDELIG!!!!
  Veldig synd du har mistet bildene dine. Men heldigvis for meg (!) så ha jeg sett den tapeten live. Den var nemlig lekkert tapesert i dette huset også. Hvis ikke den samme, nærmest lik… Godt interiør trender forandres ;)

 3. Det er blitt vanvittig fint altså. Jeg digger stilen rått :) Flott inspirasjon for meg som skal planlegge bad. Skal sjekke krana ;)

  Mest av alt digger jeg helheten.
  So long…
  Siw

 4. Kjempe kult! Gøy å se før/etter bilder!

 5. Veldig, veldig fint! Nå fikk jeg lyst til å fikse litt på vårt "ekstra" bad!

 6. Virkelig lækkert bad!!

 7. Lekkersmekkert!! Elsker kontrasten mellom det stramme hvite og old wood:)

 8. Så fantastisk fint!! Såååå inspirerende :) vi har lagd en sånn plankevegg på loftsstuen vår som tv'n skal henge på!! Er så fornøyd!

  Tror du kan kjøpe en olje som er ment på benkeplater. Vi oljet bordet vi lagde med noe lignende..

  Klem

 9. Så utruligt fint og for ein forskjell:)
  Fin ny veke til deg!

 10. Knalltøft, kult og rustikt!! I LIKE!!!
  Ha en fantastisk dag :)

 11. Stilig !!

  Klem,Kari

 12. Arti å se før og etterbilder. Sikkert smart å olje plankene. Det finnes en del møbeloljer som ikke gir så mye farge. Sjekk f.eks. hos en møbelhandler. Klem

 13. wow, badet vart utruleg stilig. Likte veldig godt kontrastveggen med værbitte planker.
  Syns eg ser badet slik det ein gong var, grønt tak! Tenk det:-)
  ikkje noko eg hadde klart å leve med iallefall:-)

 14. Så vackert det blev, äslka din stil.

  Kram/M.arion

 15. Så fantastisk fint! Elsker kontrastene-helt nydelig! Kan jeg spør deg hvor du har fått tak i slike gamle planker? :)

  Nydelig blogg du har forresten, her trivdes jeg:)

  Hilsen Julie

 16. Så stilig! Likte godt kontrastene mellom det rene hvite og de grove plankene. Det kan hende du kan vokse plankene, det er jo iallefall beregnet på grovt treverk:)

 17. FOR en forskjell. Ble utrolig nydelig :) Apropo noe du kan smøre på plankene som gjør det litt mer motstandsdyktig mot vann er voks. Vi kjøpte et bord på Living for snart 3 år siden som er lagd av resirkulert treverk. Det gnidde vi inn med blank voks (blir matt utseende), og da tåler det litt mer. Gjøres dette en gang i året holdes det like pent :)

  klem Jane

 18. Utrolig kult bad:D

 19. Så kul blanding av materialer!:)

 20. Så utrolig fint. Digger blandingen mellom de røffe plankene og de lyse, blanke overflatene. Hvor ef plankene fra? Er de funnet eller kjøpt?

 21. Wow litt av an før og etter…! ble utrolig fint! klem Hege

 22. Så nydelig!

 23. dritkult med treveggen, så morsomt å se en annerledes vri på ett bad:-)

 24. For en rålekker makeover!!!
  Kjempefin vegg! Fant du noe lurt å behandle treverket ved vasken med? Planlegger selv et servantbord i drivved i nytt hus og er på jakt etter riktig overflatebehandling så det overlever våtromslivet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *