Weekdaycarnival!

Kjenner du følelsen av sug i magen og stormende forelskelse når du kommer inn på en blogg, og finner bilder av noe som treffer deg midt i hjertet? I dag fikk jeg en slik opplevelse da jeg besøkte weekdaycarnival! Bildene hun serverer av sitt nyeste DIY prosjekt er helt fantastiske – jeg ble helt giret her jeg sitter! Ingen tvil om at dette er en av de kuleste lampene jeg har sett på lenge. Slik vil jeg også ha!!! Ta en tur inn å bli inspirert! riikka_kantinkoski_diy-lamp-and-rack4-1_197008219[1] riikka_kantinkoski_diy-lamp-and-rack3_197008272[1]

Share

Comments

 1. Jaaa! Elsker WDC :)
  SÅ utrolig mye kul
  og orginal inspirasjon.
  Herlig!

  GOD påske!

 2. Å så utrolig stilig! Det var jo utrolig artig..

  GOD PÅSKE

  Klemmer og smil fra meg

 3. Knalltøft! Prøver å tenke hardt hvor jeg kunne brukt slike rør, det er så kult! Vet at Granit selger rør med … vriere (?) på som en knaggrekke. God påske! Klem:)

 4. JA!!! Det er herlig; kjenner meg virkelig igjen =)

  Men du, jeg får ofte sånn når jeg er innom deg, jeg!!
  Sug i magen, en herlig følelse, et smil om munnen og
  lyst til å starte nye store prosjeker her hjemme =)

  Du er en av de herligste bloggerne syns jeg! Helt i min gate, med vakre bilder av flotte detaljer og nye krumspring. Like it alot!!

  Fine påsketanker til deg og dine.

  Jippi; Ane

 5. Inspirerende og stilige bilder!

  Takk for den fine kommentaren hos meg. Hvis du setter i gang med denne oppskriften, kan jeg guide deg gjennom det du finner vanskelig. Er ikke i tvil om at du klarer det. Maria hadde kledd en slik en :)

 6. Driiiit KUL:)
  Og ja, jeg elsker og oppdage slike blogger som er helt i min stil:)
  Har noen favoritter nå altså, men det dukker stadig opp flere:)

  Ha en fin fin påsketorsdag!!

 7. Kjempe tøft!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *