Påskepyntet kalendertre…

Det fine treet som var mannens kalender i desember, er nå flyttet inn i kjellerstuen og pyntet til påske. Et koselig påsketre syntes vi! påske4 påske påske2 Nå er vi alle friske og raske igjen, og vi nyter fridagene i det fine været! Ønsker dere alle en fin påske!

Share

Comments

 1. Nydelig…
  Sjelden jeg ser så enkel og fin påskepynt :)
  Lekre bilder også!
  Godt å høre at dere er friske igjen.
  Her har vi ei med vannkopper, så venter bare på at neste KROnPRINSESSE skal se prikkete ut ;)
  Påskeklem May Helen

 2. Nydelig nydelig! Lekker, delikat påskepynt og så elsker jeg Tine K da!:)
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

 3. Så herlig kreativt!!
  Et juletre kan selvfølgelig være påsketre og:)
  Kjempefint var det ♥

  Ha en fin fin påsketirsdag:)

 4. Herlig og flott i all sin enkelhet!
  Godt dere har blitt friske igjen, så dere får koset dere i påsken :)

  Klem

 5. Herlig påsketre..enkelt og stilreint,me like ☺ Ha en riktig fin påske..
  -Beate-

 6. Fint tre! Godt dere er friske igjen! God påske! :)

 7. Et nydelig påsketre :)
  Ønsker deg en riktig god påske
  klem Jane

 8. Sr Coronel:Em meu comentário,usei a frase CHEGAMOS AO FUNDO DO POSSO. Esse posso é do verbo poder, pois chegamos ao máximo do poder, EU POSSO,identifica o egoismo o egocentrismo o corporativismo deste poderComo contra ponto a frase CHEGAMOS AO FUNDO DO POeõ.Saudaç‡OÃsChegamos ao fundo do posso e do poço

 9. Hi I am so excited I found your website, Ireally found you by accident, while I was looking on Digg for something else, Anyhow I am here now and would just like tosay thanks for a fantastic post and a all round exciting blog (I alsolove the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the awesome work.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *