DIY–leken oppbevaring

Denne idèen så jeg på pinterest for en god stund siden. Den havnet med det samme i “to-do-listen” min, og der ble den liggende… dyr Når Signepling publiserte et innlegg hvor hun hadde laget slike nydelige glass med dyr på, fikk jeg iveren over meg. Nå ville jeg også få satt idèen ut i livet. I dag har jeg storkost meg med å lage disse! Herlig, leken oppbevaring som nå rommer litt påskesnop. leken oppbevaring Fremgangsmåten kan du se hos Signepling HER.

Share

Comments

 1. Ja disse glassene er superstilige!!
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

 2. Vil også lage sånne, genialt!

 3. Ja!! De er knallkule:)

 4. Hei!
  Ja, denne ideen liker jeg og har vurdert å "låne" noen lekedyr fra barna :) stilige ble de! Ha en fin påske :)
  Cathrine

 5. Oioioi, dine ble jo også kjempefine!
  Så fornøyd med disse, sånn enkel moro skal man lete lenge etter :)

  Fortsastt fin påske til deg,
  Signe

 6. For en søt idé!

  – L

 7. Nå ble jeg helt betatt jeg..:)
  Denne havner på TO DO-list hos meg også..så fine!! Høyt oppe på TO DO-lista… oioioi..
  GIRA!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *