Skog i stuen…

Noen nye puter har flyttet inn i sofaen. Skogputen måtte jeg bare ha med meg hjem. Den er en gøy kontrast i sofaen. pute1 Når jeg ser på den lurer jeg på hva som har skjedd i denne skogen. Har det vært skogbrann, eller har lynet slått ned? Hvorfor er det så mange trær som mangler toppene sine? IMG_9834 Det får jeg vell aldri svar på… Men at puten skal få bo hos meg, det vet jeg! Her skjer det spennende ting om dagen, gleder meg til å vise dere når det er ferdig! Fiin onsdagskveld til dere!

Share

Comments

 1. Kjempefin pute!
  Jeg sydde meg faktisk en hjortepute i kveld, moro. (Sjekk ut inne hos meg hvis du vil)
  Ha en fin kveld videre!
  Klem
  Camilla

 2. Nydelige sarte bilder.
  Gleder meg til å se hva du har planlagt.
  Klem
  Liza

 3. Herlig pute!!
  Og elsker blomstene og de skjønne gåseungene ♥

  Så spennende med ting som skjer, gleder meg til og høre/se:)

 4. Både tøft og fint på en og samme tid! :) Nydelige blomster også!

  Fin fin uke videre til deg og dine
  Klemmer og smil fra meg

 5. Så stilig den var, med tretopper eller ikke ;)

  Nydelige bilder!!

 6. Så tøff pute!

  Gleder meg til å se hva du skal vise frem her!

  Fin torsdag til deg! :)

 7. Så gøy pute!!! Å så spennende med prosjekter ;)

 8. Knallfin pute!
  Nå ble jeg spent;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *