Idèer til påske!

Nå nærmer det seg påske. I kveld har jeg derfor tittet litt rundt etter inspirasjon og idèer til hva jeg kan lage sammen med ungene. Jeg kom over så utrolig mye gøy, så tenkte jeg måtte dele noen av idèene med dere! Hva med å skrive en liten lapp til en du er glad i? 207517495299454684_Nujcs7wI_c[1]beyondbeyond Eller fylle tomme eggeskall med sjokolade! 0406_msl_choc_egg_ht_xl[1]marthastewart Du kan bruke eggeskallene som blomsterpotter! gt048_eggflowarr1_xl[1]marthastewart Eller lage lys… gt048_eggvotive1_xl[1]marthastewart En idè er å fylle tomme eggeskall med glitter, for så å knuse det over hodet på noen… confetti egg game! mexican_easter_eggs_verite_14 (1)[1]ohhappyday Eller du kan pynte eggene og servere dekorative egg til frokost? mld103704_0308_clrd_eggs_xl[1]marthastewart En idè jeg likte veldig godt var denne: Plante MAGISKE jelly beans i hagen sammen med ungene, og la de glede seg over hva som vokser opp! (husk å fortelle at disse magiske dropene kun vokser en natt i påsken) 2012-03-14-jelly[1] 2012-03-14-lollipop[1]cjaneblog

Share

Comments

 1. Her var det mange gode tips. Kanskje vi må prøve oss på noen av disse :)

  Ha en fin tirsdagskveld

  Klem Lene

 2. Herlige tips og flott blogg du har.
  Tror jeg skal bruke den nederste på minstemann.
  Klem
  Liza

  • With the bases loaded you struck us out with that anwres!

  • uts:i really despise how you turn EVERY topic into an assault on black women…niggers like you are the reason yellow women feel superior to alek wek…YOU made them feel that way with your colorist worship!!!!and euro elitist niggers like you have no problem with the colorist status quo..we get that too!

  • Wunderschöne Sachen zeigt ihr hier – vielen Dank für die Inspiration!Euch allen einen schönen ersten Advent und kreative Stunden in der warmen Stube ;-)LG Heike

  • Nice to be visiting your blog again, it continues to be months for me. Well this write-up that i’ve been waited for so long. I require this write-up to total my assignment inside the university, and it has exact same subject with your article. Thanks, excellent share.

  • My plan is to begin the diet/fast April 1st. I finally feel as though I am in the right mindset to do this.This was suppose to be the week where I bought a few ‘last minute’ purchases to get the wardrobe through the spring/summer season ~ nothing over the top, honest. So, I’m standing in line waiting for the next available till today and I couldn’t bring myself to purchase what was in my arms because it was a want and not a need. I left the store emptyhanded, feeling great about my lack of purchases! I know everyday will not be as easy as today was, but I’m looking forward to the challenge!

 3. Herlige tips!!
  Elsker den siste der, fantastisk ♥
  Noe av dette blir nok brukt ja:)

 4. Så mange flotte ideer du har funnet. Takk for tips :)

 5. ooo, nå ble jeg inspirert!!! Skal garantert ta i bruk flere av disse tipsene :)
  Klemklem

 6. Nydelige bilder og gode farger med masse vårfølelse….:) Måtte bare sola komme snart…..Klem:)

 7. Mye fin insirasjon! Kanskje noe blir utført til påske:)

 8. Fantastisk inspirerende!! Mye fint man kan lage selv, dersom man har tid og lyst. Og DET har jeg =)

  Fine tanker til deg.
  Jippi; Ane

 9. Så mange flotte tips!
  Klem

 10. SÅ innmari mange gode idéer!! :) Likte veldig godt den siste, med planting av jelly beans. Tror vi må prøve den. Hihi.. ;)

  Takk for supre tips! :D

 11. Digger forresten sengegavlen under her!! :D

 12. Å så mange herlige ideer! Gjett om disse skal noteres!! :) Tusen takk for at du deler.. :)

  Klemmer fra meg

 13. Så mange herlige ideer :) Jeg falt mest for den siste! God helg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *