Detaljer på jenterommet!

Noen nye ting har flyttet inn på jenterommet. Den fiine sjiraffen har jeg kjøpt i eplabutikken til Den gode feen! jenterommet6 Bildene av sommerfugler på en blomstereng var jeg så heldig å finne på en bruktbutikk. De passer perfekt til den duse rosafargen på veggen. Når bruktbutikken i tillegg hadde salg på alle bilder, var jeg kjempe fornøy da jeg fikk med meg begge to for totalt 30 kr! Snakk om kupp! jenterommet7 Dukkesengen er også et bruktfunn. Den har blitt malt hvit, og jeg har sydd et lite hjerte og “prinsessen-på-erten-madrasser” til den (selv om det for øyeblikket ligger en liten prins oppi sengen) jenterommet8 Hodeputen og teppet har jeg strikket. Lillesøster som elsker å leke med dukkene sine storkoser seg med den nye dukkesengen. Hun ordner og steller! (og sengen pleier aldri å være så ryddig som på disse bildene *smil*) jenterommet10 Måtte bare ta et bilde av de fiiine beina til sjiraffen, se det koselige hjertet!

Share

Comments

 1. Så fin! Likte blomstermønsteret;)

  Ha en fin dag!

 2. Så herlige ting til jenterommet :)

  Ønsker deg en fiiin helg!!

  Klem

 3. Herligheten, så flott den giraffen var!! Nydelig farge og søtt mønster:)
  Og så koselig dukkeseng, stor stas for lillejenta og ha så fin dukkeseng:)

  Ha en fin fin fredag!

 4. Herlige detaljer!
  Elsker bruktfunn : )

  GOD helg!

 5. For noen fine bilder – nydelig rom og nydelige saker!! Så flink du er altså, både til å finne så fine ting og til å lage dem selv.
  Ha en flott kveld og ei god helg!
  Klem fra Kristin

 6. Så herlig rom og lekre detaljer :)
  God fredagskveld!
  Klem
  Camilla

 7. Veldig søte jenteromsdetaljer, så flink du har vært til å lete opp litt spesielle skatter.

  Klem

 8. Ååå, så fin den giraffen var!! ELSK!! Tror jammen jeg må ha en sånn!! Heldige prinsessa som har en mamma som kan strikke å sy!!
  God helg til deg og dine!!

 9. Nydelig mønster på den giraffen!
  Så flink du er som syr så fine ting. Min symaskin blir skjelden brukt siden jeg ikke er noe god på det ;)
  Håper jeg kan lære meg litt mer snart!
  Ha en fin helg ♥
  Klem Anette

 10. Herlige bilder,så nydelige detaljer og den sjiraffen var flott altså:)
  Ha ein fin lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *