DIY: Loppelampe!

På en gjenbruksbutikk fant jeg denne lampen til en billig penge. Lampen trengte sårt en makeover, og jeg ville gjerne gi den nytt liv! Ved hjelp av maling, silkestoff, nål og tråd fikk lampen en forvandling med det samme jeg kom hjem fra butikken! FØR: IMG_0450 ETTER: bruker IMG_0472 “Det ligner på en sopp mamma, det ER en sopp mamma” sa storebror da han så den ferdige lampen! *smil*

Share

Comments

 1. Kjempefin lampe! Takk for idèen, dette må jeg prøve selv! :)

 2. Så fin lampe det ble:) Godt eksempel på at det er lurt å sette i gang forvandlingsprosesser straks – jeg har ei lampe liggende i uthuset på 5. mnd. nå……:(

 3. Så flott det ble!
  Klem

 4. Den ble kjempefin :D

 5. FIN lampe/sopp!! :D

  • Ecnmeoios are in dire straits, but I can count on this!

  • wow. this makes me sad for you — because I’ve been in your shoes and understand the sting of others words over parenting.And for her — for being that jaded, angry and fearful that that was the only way she was able to handle the feelings that that situation stirred in her…hugs to you.Karla Porter Archer recently posted..

 6. Hei,
  Takk for kjempe koselig kommentar på min blogg, så fant eg jo fram til deg!
  Du har ein super fresh blogg, med mange spennande DIY.
  Gleder meg til å følge den vidare.

  Ha ein flott dag, klem:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *