Endelig går det riktig vei…

Her i huset er vi i full gang med oppussing/totalrenovering av flere rom. Bad nr 1 er i gang med sin makeover. Her var veggene full av løse fliser. Da vi byttet kledning på utsiden av huset (og spikret på plass nye bord), datt det faktisk flisker ned fra veggene inne på badet. 87_-135143443_xl[1] Bildet er lånt fra finn.no Alle flisene er revet, og baderomsinnredningen fjernet… Det er satt inn et nytt, mindre vindu. derr Platene på veggene er fjernet, det er isolert der det gamle vinduet sto, og flere stendere ble satt på plass (mangler bilde). Rørleggeren og elektrikeren har også vært her. IMG_9446 Steniplater og varmekabler er på plass på gulvet, gipsplater på veggene… IMG_9485 Taket er malt hvitt (sjekk forskjellen), og flytbetong er lagt på gulvet.. IMG_9492 Membran er på plass… IMG_9493 I morgen starter flisleggingen… gleder meg!

Share

Comments

  1. Vi pusset opp badet i hovedetasjen for et år siden, ca. Litt av en jobb ja, det ble ribbet helt til bjelkelaget både i tak og gulv, for å være sikker på at det ikke var noe fukt.

    Men det var verdt 4 mnd med kun et bad til disp., herlig med nytt bad. Så gled dere, og lykke til med jobben.

    Gleder meg til å se framdriften, klem.

  2. Å dette blir spennende å følge med på:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *